Jedini specijalizovani sportski radio u gradu

SPORTFM_logoPriča počinje 26. oktobra 2000. godine na beogradskoj Marakani.
Zvezda je igrala utakmicu sa španskom Seltom, a mi počeli da emitujemo eksperimentalni program na 106,9 MHz.

Malo je krčalo, malo se veza gubila,ni reporteri nisu baš denmonstrirali vrhunsko iskustvo,ali “SPORT FM”-prvi srpski specijalizovani sportski radio se otisnuo u etar.
Od tada do danas menjali smo frekvencije,predajnike, mesta odakle emitujemo program, saradnike, prelazili sa gramofona na kasete,pa stigli do diskova i plej lista.

Menja se svet i mi sa njim, ali nepromenjiva je naša vera da je pravi sportski radio, u kombinaciji sa dobrom muzikom, potreban gradjanima Beograda.Ponekad i celoj Srbiji.
U to smo se uverili izveštavajući sa olimpijada u Atini I Pekingu, mnogobrojnih evropskih i svetskih prvenstava,velikih utakmica naših vodećih fudbalskih, košarkaških, odbojkaških, vaterpolo i ostalih klubova.

Trudimo se da svakim danom budemo makar za promil bolji,verujući da najbolji dani našeg sporta tek dolaze,a da će deo slušalaca tu radost doživeti baš na našem talasu.
Ma koliko teško bilo istrajavati u društvenim,ekonomskim,a ponajviše marketinškim uslovima današnje Srbije SPORT FM će, dok za to postoji minimum neophodnih predpostavki,pričati i svirati na 100,4 Mhz u slavu i korist srpskog sporta.

Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio.

Đirona zaustavljena, Kataloncima samo bod

Jovetić spasao čast Monaka

Još jedan poraz Dortmunda

Minut ćutanja za Đanluku Matiolija

Social Counter