Čudo nad čudima! Tri Muslinova uslova za Sergeja Milinkovića Savića!

Opštenarodno veselje u Srbiji, ali u prirodi je svakog čoveka da uvek želi da bude još bolji no što je trenutno, a po mnogima fudbalska reprezentacija Slavoljuba Muslina tu nijansu dobila bi pozivanjem Sergeja Milinković Savića u nacionalni tim. I jasno je da je pored odličnih igara, vezista Lacija jedna od tema koja se sama nameće u postkvalifikacionim razgovorima sa selektorom Orlova.
“Sergej konkuriše za Svetsko prvenstvo, kao i ostali. On je dobar igrač i tu nema ništa sporno. Ne vidim razlog zašto se moja kompetentnost stavlja pod znak pitanja, a dokazao sam rezultatima da je moj izbor dobar i kad je reč o sistemu i o igračima koje sam pozivao. Kad saradnici i ja budemo procenili da Sergej treba da dobije poziv, dobiće poziv. Kod mene tri stavke odlučuju da li će igrač biti u reprezentaciji: fudbalski kvaliteti, uklapanje u tim u igračkom smislu i uklapanje u kolektiv kao osobe. Kad bude ispunjavao sve tri, zvaću ga”, kaže Muslin u intervjuu za Informer.

Na konkretno pitanje koji to uslov Sergej trenutno ne ispunjava Muslin odgovara diplomatski.
“Ne mogu da vam kažem. Verovatno nešto ne ispunjava, čim nije pozvan”. Zadrto do zla boga. Dok se najbolji klubovi Evrope otimaju o SMS-a, šalju astronomske cifre, on nema mesta, tačnije nije po ukusu našeg selektora.

0 Comment

Send a Comment

Your email address will not be published.